Hudvård

 

Ekologisk hudvård innebär att du tar hand om din hud med extra omtanke. Produkterna som används i vår dagliga vård penetrerar ner på djupet i hudens lager, därför vill vi erbjuda Dig en ren och säker produkt som håller hög kvalitet och kan göra skillnad för just Dig.

 

Huden utsätts ständigt för väderskiftningar och miljöpåverkan. Olika arbets- eller vardagssituationer orsakar tillstånd i huden som ibland kräver lite extra omvårdnad. Vi vill dela med oss av våra kunskaper och välkomnar dig till kliniken för att få tips och hjälp med vad som passar just Dig och din hy samtidigt som vi värnar om dig och miljön omkring oss.

 

För att göra det på bästa sätt ber vi dig boka en behandling för att göra en grundlig hudanalys och kunna rekommendera det mest passande för just Dig.

 

Välkommen!

Läs mer och

boka din behandling!

 

På Bokadirekt.se hittar du

samtliga behandlingar, priser

och lediga tider för din bokning.

Ej avbokad tid 24 timmar innan behandling debiteras med fullt pris

Ansiktsbehandling med stamceller

 

MARIA ÅKERBERG är först på marknaden att kunna erbjuda en unik ansiktsmask med levande växtstamceller. Antioxidanter och vitaminer i levande form! Inkapslat i dess naturliga cellmembran.

Läs mer ››

Ekologiska tvålar från Grevinnans rum

 

Vem älskar inte ett fluffigt väldoftande skum på kroppen och i ansiktet. Endast de mest utsökta oljorna, lerorna och utvald lyx i tvålarna. För dig med rocasea, eksem eller bråkig hud. Finns nu hos ECO Kliniken!

Parfymer från John Masters

 

Att bry sig om sig själv behöver inte utesluta att man bryr sig om jorden. I över 20 år har John Masters Organics skapat en lyxig skönhetslinje som behandlar jorden med respekt.

 

ECO Kliniken är glada att få presentera John Masters parfymer som är gjorda av 100% certifierade ekologiska ingredienser och även är glutenfria. Ingen av ingredienserna eller produkterna är testade på djur, och förpackningarna är alla i återvinningsbara material.

 

Finns din favoritdoft? Kom in och lukta!

Missa inte några nyheter!

Läs mer och boka din behandling! På Bokadirekt.se hittar du samtliga behandlingar, priser och lediga tider för din bokning ››

Besöksadress

Storgatan 30

824 30 HUDIKSVALL

 

Frågor - ej bokningar

Tel: 0702-89 83 55

info@eco-kliniken.se

 

Frågor om hud och hudvård

Tel: 072-501 00 83

Trygg betalning

med kort och Swish (123 617 23 73)

Innehar ansvarsförsäkring

Innehar F-skattsedel

Ej avbokad tid 24 timmar innan behandling debiteras med fullt pris

Copyright © 2017 ECO Kliniken. Alla rättigheter reserverade. Producerad av IN VISION

Besöksadress

Storgatan 30

824 30 HUDIKSVALL

 

Frågor - ej bokningar

Tel: 0702-89 83 55

info@eco-kliniken.se

 

Frågor om hud och hudvård

Tel: 072-501 00 83

Trygg betalning

med kort och Swish

Innehar ansvarsförsäkring

Innehar F-skattsedel