Om ECO Kliniken

Till oss är du välkommen oavsett dina behov. På Eco Kliniken arbetar vi med en extra omtanke för dig, men samtidigt även för miljön då vi i alla våra behandlingar använder Maria Åkerbergs ekologiska produkter.

Här kan du få hjälp med din kropp när den inte längre vill eller fungerar som den ska genom terapeutiska behandlingar, men även massage för rekreation för så väl kvinnor och män, unga och gamla, vi har även stor erfarenhet att behandla gravida och kunder med lymfproblem.

Du kommer till oss för både sköna klassiska ansiktsbehandlingar så väl som aktiva behandlingar för både akne och rosasia. I samtliga behandlingar använder vi Maria Åkerbergs ekologiska produkter. Vi kan även stoltsera med den fantastiska världsunika ansiktsbehandling, Pure Cell Treatment.

Vi erbjuder även sköna ekologiska SPA-behandlingar.

Du har även möjlighet att komma till oss på IR-bastu, före eller efter behandling, eller varför inte bara komma inn och mysa hos och njuta av vår sköna atmosfär.

Varmt välkommen!

Sabine, Helena, Emma och Patricia

Vi som jobbar

Sabine Kåhre

Diplomerad medicinsk massageterapeut, Axelsons

Diplomerad lymfterapeut, Axelsons

Idrottskonsulent vid Bosön Idrottsfolkhögskola

"Som terapeut ser jag mig som problemlösare och pusselmänniska, jag tycker om krångliga pussel som bara himmel och hav, då man knappt ser skillnaden mellan bitarna men man ser helheten.

När jag är tvungen att använda ögon, öron, känslan och intentionen för att kunna se skillnaderna då är det kul... Ja, jag är trött när jag åker hem från jobbet, både fysiskt och psykiskt, men alltid nöjd och triggad till att lära mig mer och hitta nya bitar i pusslet."

Sabine Kåhre, grundare och ägare av ECO-Kliniken

Helena Hjelm

Hudterapeut med Cidescoexamen, Privataskolan

Diplomerad massör, Axelsons

Diplomerad lymfterapeut, Axelsons

Emma Nordin

Ekologisk hudvårdterapeut och lymfmassör

Missa inte några nyheter!

Ej avbokad tid 24 timmar innan behandling debiteras med fullt pris

FRÅGOR - EJ BOKNINGAR

info@eco-kliniken.se

FRÅGOR OM HUD- OCH HÅRVÅRD 072-501 00 83