Meny Stäng

Hudvård

Ekologisk hudvård innebär att du tar hand om din hud med extra omtanke. Produkterna som används i vår dagliga vård penetrerar ner på djupet i hudens lager, därför vill vi erbjuda Dig en ren och säker produkt som håller hög kvalitet och kan göra skillnad för just Dig.

Huden utsätts ständigt för väderskiftningar och miljöpåverkan. Olika arbets- eller vardagssituationer orsakar tillstånd i huden som ibland kräver lite extra omvårdnad. Vi vill dela med oss av våra kunskaper och välkomnar dig till kliniken för att få tips och hjälp med vad som passar just Dig och din hy samtidigt som vi värnar om dig och miljön omkring oss.

För att göra det på bästa sätt ber vi dig boka en behandling för att göra en grundlig hudanalys och kunna rekommendera det mest passande för just Dig.

Välkommen!

Ej avbokad tid 24 timmar innan behandling, debiteras med fullt pris.

Ett urval av behandlingar

Du hittar samtliga behandlingar på BokaDirekt ››

Klassisk Ansiktsbehandling

En behandling för dig som önskar den klassiska ansiktsbehandlingen som inleds med en hudanalys och följs av en djuprengöring med portömning om det behövs. Du får en härlig massage och behandlingen avslutas med en mask beroende på din huds dagsbehov.

Här får du både vård och avkoppling.
Brynplock ingår.
Boka här ››

Microneedling

Dermarollern skapar tusentals små kanaler i huden som triggar igång huden att skapa mer kollagen och elastin. Nålarna (sterila engångsnålar) sticks lite, men det gör oftast inte ont.

Efter 2-6 veckor börjar man se resultat på huden. Antalet gånger bestäms av hudens nuvarande status samt mål med behandlingen. Räkna därför med 4-9 månader innan det slutliga resultatet.

Pigmentering jämnas ut och minskas, och kan i bästa fall försvinna helt. Resultatet är permanent.

När det gäller ärr beror resultatet på typen av ärr, men generellt ses en förbättring på 70 %. Permanent resultat.

Linjer blir mindre djupa och huden får en bättre lyster och ett mer ”upplumpat” utseende. Resultatet håller i sig bra om du följer våra rekommendationer. En riktig antiage ansiktsbehandling!

Microneedling är en perfekt förebyggande behandling som fördröjer hudens åldrande. Gå på 2 behandlingar/år. Tänk på att det alltid är lättare att förebygga än att behandla redan uppkomna rynkor!

Läs mer och boka här ››

Pure Cell behandling

Denna är ansiktsbehandling ger vitalitet till din hud direkt från växtriket.

En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling och handmassage. Dessutom får du en ansiktsmask som arbetas in i huden under en lyftande, djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, fuktgivande kräm och närande ansiktsbalm. Behandlingen ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion.

Behandlingen kan göras som en engångsbehandling eller som kur om fem gånger då den femte behandlingen är kostnadsfri, när man bokar in fem stycken på en gång.

Fördelarna från stamcellerna är bl a ökad spänst, påskyndar reparation av skadad hudbarriär, ger lyster och ökar cellförnyelsen samt skyddar mot fria radikaler.

Läs mer och boka här ››