Meny Stäng

Om ECO Kliniken

På ECO Kliniken arbetar vi med en extra omtanke om dig, men samtidigt även för miljön då vi i alla våra behandlingar använder Maria Åkerbergs ekologiska produkter.

Här kan du få hjälp med din kropp när den inte längre vill eller fungerar som den ska genom terapeutiska behandlingar, men även massage för rekreation för så väl kvinnor och män, unga och gamla, vi har även stor erfarenhet att behandla gravida och kunder med lymfproblem.

Du har även möjlighet att komma till oss på IR-bastu, före eller efter behandling, eller varför inte bara komma inn och mysa hos och njuta av vår sköna atmosfär.

Varmt välkommen!

Sabine Kåhre

• Diplomerad medicinsk massageterapeut, Axelsons
• Diplomerad lymfterapeut, Axelsons
• Idrottskonsulent vid Bosön Idrottsfolkhögskola
• Medlem i Kroppsterapeuterna Yrkesförbund

”Som terapeut ser jag mig som problemlösare och pusselmänniska, jag tycker om krångliga pussel som bara himmel och hav, då man knappt ser skillnaden mellan bitarna men man ser helheten.

När jag är tvungen att använda ögon, öron, känslan och intentionen för att kunna se skillnaderna då är det kul… Ja, jag är trött när jag åker hem från jobbet, både fysiskt och psykiskt, men alltid nöjd och triggad till att lära mig mer och hitta nya bitar i pusslet.”

Sabine Kåhre, grundare och ägare av ECO-Kliniken