Meny Stäng


Ett litet urval av behandlingar

Du hittar samtliga behandlingar på BokaDirekt ››

Guldstund

Bara namnet talar för sig själv; den här behandlingen har extra allt.

Här ingår en helkroppsmassage där du själv väljer om du önskar klassisk massage eller spamassage. Därefter följer den långa ansiktsbehandlingen som skräddarsys precis efter din huds behov. Brynformning ingår.

Hela kroppen blir omhändertagen och målet är att du ska känna en avkopplande helhetskänsla när du går från salongen.

Boka här ››

Pure Cell behandling

Denna är ansiktsbehandling ger vitalitet till din hud direkt från växtriket.

En avslappnande och resultatinriktad ansiktsbehandling med rengöring, hudanalys, peeling och handmassage. Dessutom får du en ansiktsmask som arbetas in i huden under en lyftande, djupgående massage av dekolletage, nacke och ansikte med AHA-syra, växtceller, stimulerande olja, fuktgivande kräm och närande ansiktsbalm. Behandlingen ger huden en riktig fuktboost och vitamininjektion.

Boka här ››

Avslappnande Gravidmassage

Under graviditeten är det vanligt att man får problem med såväl bröstryggen, ländrygg och bäcken. Genom gravidmassage kan man förebygga problemen och ge ökad cirkulation och välbefinnande genom hela processen. Naturligtvis har vi en speciellt utformad dyna som vi placerar på massagebänken så att både du och bebisen ligger bra.

I denna behandling använder vi oss av MARIA ÅKERBERGS produkt ”Lovely Mother” som stärker, ger ökad spänst i huden och motverkar bristningar.

OBS! Ingen AKUT behandling.
Om du är gravid och har tex. foglossningsbesvär är det ”Terapeutisk Gravidmassage” du ska boka.
Skriv i fältet för information vilken vecka du är i vid besöket och vad dina besvär består av.

”Studier visar att gravida som får regelbunden massage (var 10–14 dag) har betydligt lägre halter av stresshormon och får färre komplikationer i samband med förlossningen. Hälften av alla kvinnor har besvär med ryggen under graviditeten och många har också kvarstående besvär efter förlossningen. Dessutom minskar risken för tidigt födda barn och låg födslovikt.” / Karolinska Institutet

Boka här ››

Mamma Lyx

Behandlingen passar perfekt efter graviditet eller vid stor viktnedgång där huden behöver stramas upp.

Behandlingen inleds med en helkroppsskrubb för att öppna porerna, stimulera blodcirkulation och lymfsystemet. Efter att du duschat av dig skrubben ger vi dig en skön och lugnande helkroppsmassage med Royal Body Oil.

Avslutningsvis får du en stund av lugn och ro på vår värmande IR-madrass. Njut av din egentid.

Vi använder oss av lyxiga Royal Body Oil från Maria Åkerberg.

Den innehåller havtornsolja, eteriska oljor och E-vitamin, som gör din kropp sammetslen och stimulerar cellförnyelsen samt förebygger brustna blodkärl.

Oljan används till graviditetsstrimmor, rynkor och skadad hud. Den är mentalt uppiggande samt lugnande för nervsystemet.

Boka här ››